lördag 5 december 2009

Resfeber

Lördag 09.12.05
Igår var vi på julbord med jobbet, så idag mår jag inte så bra... Bakis och som en stoppad julkorv! Eftersom man äter och dricker en sådan salig blandning är det kanske inte så konstigt att kroppen känns lite sleten dagen efter... Jag bröt traditionen och beställde en tequila till sillen istället för nån äcklig snaps som de andra drack! (Tequilan ångrar jag dock idag...) Och efter det blev det mumma, vin, bubbel, drink, öl, baileys.... Urk!! Plus all denna mat!! Men det var gott och trevligt iallafall. Efter julbordet var vi på casinot, det var inte min grej, jag satsade och förlorade 200kr. Sjukt mycket pengar som cirkulerar runt där inne.. Sen gick vi vidare till Dubliners en stund innan vi åkte hem.

Just nu är tanken att jag ska packa min väska, åka hem till päronen och tvätta och göra allt som ska göras innan jag åker till Stockholm imorn. Men jag tycker det e så jäkla jobbigt att åka hemmifrån... Puh... Ångest! Även om jag har längtat till solen och värmen och semestern sitter jag här med värsta resfebern och hjärtklappningen för att jag ska iväg så långt bort... Plus att det har dykt upp en del komplikationer kring resan...
Men nu blir den av iallafall så på måndag kväll är jag på denna Gambianska strand... =)
Ska bli så jävla gött!!









Såvida jag inte hamnar i gapet på nån av dessa....
Vi ska på ett litet safari till grannlandet Senegal
och förhoppningsvis få se vilda djur. Jag hoppas särskilt på apor och zebror!! :)
Krokodiler och flodhästar verkar lite läskiga...








Har varit i stan idag och vaccinerat mig mot hepatit A och B. Imorn ska jag börja äta malaria-tabletter också. Plus piller som ska hålla magen på gott humör.
Nä nu får jag fan gå och packa. Det enda jag lagt fram är passet, biljetten och det "lilla" reseapoteket. Kanske behöver man lite somriga kläder... Har inte ens kollat i garderoben hur utbudet ser ut... Får väl gräva fram nån sommarklänning, sandaler och badkläder. Och intala mig själv:
"Jag kan flyga, jag är inte rädd.
Jag kan flyga, jag är inte rädd."
Andas i kvadrat. Det kommer bli en grym vecka!

Synd ni inte kunde åka med allihop!! ;-)
Puss & Kram

1 kommentar:

  1. Fy fan va härligt!!! att bara få komma bort så,ladda om batterierna lite!
    Tänker på dig vännen och hoppas hoppas hoppas att du inte stöter på några flodhästar, jag ska köra en liten regndans eller nåt som kanske gör att du slipper obehagligheter på resan =) hehe
    Kan säkert få lära mig lite gambianska av Mariah sarahs bästa vän, hon reser ju dit och hälsar på sin släkt i januari.
    MASSA kärlek till dig vännen =)

    SvaraRadera