torsdag 9 december 2010

Dec

Jag mår så jävla illa så jag vill stoppa fingrarna långt ner i halsen och kräkas lite.

3 kommentarer:

  1. Hittade din blogg via Carolina Gynnings kommentarer då jag själv läste min egen kommentar som jag skrivit för ett tag sedan. Ville bara säga att du inte är ensam. Du är inte ensam att ha ångest upp mot öronen och känna att paniken inte går att kontrollera. Paniken över livet och om man överhuvudtaget kommer klara sig... Svaret är självklart men dock ser det inte lika enkelt ut i de jävla svackorna man emellanåt ramlar i. Ibland ser man ingen utväg och försöker desperat få det man så länge velat ha.

    Där går man, hand i hand med hoppet och rädslan att det kanske någonsin kommer bli bra. Att det kanske någonsin går så som man vill eller få det man förtjänar. Men innan man klappar ihop totalt får man alltid tänka och intala sig; ''Allting kommer inom sinom tid, härda ut!'', än en gång. Livet, så vackert men ångest laddat.

    Jag beundrar dig och din kamp. Du är stark, det märker jag i ditt sätt att skriva. Ibland är det bara så att dem som har det svårare att hålla sig ovanför vattenytan helt enkelt får det bättre på något sätt. De är jordens krigare. Om du någonsin vill prata och bolla tankar så skicka mig gärna ett mail.

    SvaraRadera
  2. Hej Karin, och stort tack för dina fina ord!
    Har du också en blogg? Vilken adress?

    SvaraRadera
  3. Haha jag har facebook, Plutten1333@hotmail.com men ingen blogg.. Adda mig där, svarade via Carolinas blogg också, se svar där! Kram

    SvaraRadera